Punane kalasupp mascarponega

Teistmoodi kalasupp mis sobib nii pidupäevaks kui ka tavaliseks lõuna- või õhtusöögiks. Kiirelt valmiv supp rõõmustab kõiki. Võid kasutada sellist kala mis sulle sobib. Retseptis toodud kogused on antud portsjoni kohta. Muutke kogust vastavalt oma vajadustele. Toitumisinfo portsjoni kohta: energiat 500kcal, rasvu 34,4g, süsivesikuid 9,6g, valke 38,9g.

Vaja läheb:

210g kala filee

55 g paprikat,

50 g pizzakastet suhkruta (või suhkruta tomatipüreed),

50 g punast sibulat

40 g mascarponet

20 ml oliiviõli

1 kuubik kalapuljongit,

vett,

maitserohelist kaunistuseks.

Juhatus:

Lõika sibul ja pipar väiksemateks tükkideks ning pane paksema põhjaga potti.

Lisa oliiviõli ja pruunista sibul ja paprika.

Lisa potti pizzakaste ja lase 5 minutit koos sibula ja paprikaga pruunistuda.

Lisa ca 500 ml vanni, reguleeri vee kogust vastavalt sellele, kui paksu suppi soovid.

Lisa puljongikuubik ja mascarpone.

Keeda, kuni paprika ja sibul on piisavalt pehmed.

Lõika kala kuubikuteks ja lisa supile, keeda paar minutit.