Konjaki spagettid peekoni ja krevettidega

Konjaci nuudlid on looduslik toode, mille peamine koostisosa on Konnyak Glucomannan – vees lahustuv kiud, mis on saadud konnyaki taime juurest. Toode ei sisalda tärklist, valku, nisu, gluteeni ega suhkrut. Tänu suurele kiudainesisaldusele säilitab see tõhusalt täiskõhutunde pikka aega. Pastal pole erilist lõhna ega maitset, mistõttu sobib see ideaalselt kastmete, köögiviljade ja liha jaoks. Retsepti koostamisel on lähtutud ketogeense toitumise ja vahelduva paastu põhimõtetest. Retseptis olevad kogused on antud portsjoni kohta. Kaks toidukorda ja ca 1200 cal päevas. Muutke koguseid vastavalt oma vajadustele. Toitumisalane teave portsjoni kohta: 595 kcal, rasv 49,6 g (75%), süsivesikud 6,2 g (4%), valk 31g (21%).

Vaja läheb:

250g konjaki spagetid Leiad meie poest

100g krevette

50g mascarponet

50g vahukoort

Maitsestamiseks: soola või küüslaugu soola, värsket tilli.

Juhatus:

Konjaki spagetid on vedelikus. Vala need sõelale ja loputa korralikult külma vee all paar minutit neid segades.

Viiluta peekon ribadeks.

Suuremad krevetid võid samuti natuke väiksemateks tükkideks teha kui soovid.

Aseta nõrutatud spagetid potti, lisa vahukoor ja mascarpone.

Lisa värsket tilli ja soola, soovi korral võid lisada küüslaugusoola.

Aseta pott madalamal kuumusel pliidile.

Lase vaikselt keeda kuni mascarpone ja vahukoor paksenevad.

Lisaks võid kasutada veel erinevaid maitseaineid.

Aseta peekon pannile ja pruunista.

Lisa krevetid ja kuumuta paar minutit krevette koos peekoniga.

Aseta spagetid taldrikule ja tee keskele pisike pesa peekoni ja krevettide jaoks.

Serveerimisel võid lisada erinevaid maitserohelisi.